A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Art Index Retrospective
Sanat tarihi, moda tasarımı ve peyzaj mimarlığı alanlarında 1929-1984 yılları arasında 600’den fazla derginin bibliyografik kaydını içermektedir.
Business Periodicals Index Retrospective
1913-1982 yılları arasında yayımlanmış akademik ve ticari dergileri indekslemektedir. 1.000’den fazla süreli yayın ve 2.500.000’den fazla makalenin bibliyografik kaydına erişilebilmektedir
Education Index Retrospective
Eğitim bilimleri alanında 1929 – 1983 yılları arasında yayınlanmış 800’den fazla yayın ve 850.000’den fazla kitabın bibliyografik kaydını içermektedir.
Electrotheque
Yeni kayıtlara, müzisyenlere, enstrümanlara, müzik türlerine ve elektroakustik klasiklerine erişim sağlar. Bu veri tabanına erişmek için kullanıcı hesabı oluşturmak gereklidir.
European Views of the Americas
Amerika’daki Britanyalılar, Flemenkler, Fransızlar, dinler, inançlar, ticaret ve keşifler konusunda 32.000’den fazla kayda ait bibliyografik bilgi sağlar.
MasterFILE Reference eBook Collection
Bilgisayar, bilim, finans, genetik, kariyer, mimari, moda ve tasarım, sağlık, sanat, seyahat, spor ve tarih konularında 800’den fazla elektronik kitaba tam metin erişim sağlamaktadır.
Military Big Data
Kara, deniz, hava, silah sistemleri konularında ülke detaylarıyla birlikte bilgilere erişim sağlamaktadır.
Open Dissertations
1902’den günümüze Amerikan üniversiteleri tarafından kabul edilmiş 1.200.000’den fazla doktora tezine tam metin erişim sağlamaktadır.
Regional Business News
Birleşik Devletler ve Kanada’da yayımlanmış Regional Business News, The Washington Post ve PR Newswire US gibi 100’den fazla yerel işletme yayınından haberlere tam metin erişim sağlamaktadır.
Social Sciences Index Retrospective
Sosyal ve beşeri bilimler alanında 1907-1983 yılları arasında yayımlanmış yaklaşık 1 milyon bibliyografik kaydı içermektedir.
Web News
Tüm dünyadan farklı konularda 14.000'den fazla kaynaktan derlenen haberlere erişim sağlamaktadır.
Wikilala
Wikilala, 2 milyondan fazla Osmanlıca olarak basılmış dergi, gazete, kitap ve diğer yayınları içeren bir veri tabanıdır. Araştırmacılar, bu veri tabanı içerisinde Latin harfleriyle arama yaparak bilgi kaynaklarına erişebilmektedirler.