A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Antik Çağ'dan XXI. Yüzyıla Büyük İstanbul Tarihi Ansiklopedisi
Topografya, mimari, dinî ve sosyal hayat, yönetim, iktisat gibi alanlarda 363 makaleye ve harita, minyatür, gravür, resim ve arşiv belgesi olmak üzere 4.000 görsel malzemeye erişim sağlamaktadır
Handbook of Psychology 2nd Edition (12 cilt)
Psikoloji disiplininin her alanını kapsayan sürekli güncellenen birçok konuda kaynağa erişim sağlamaktadır. Bu edisyon; sinir biliminde, kanıta dayalı pratik uygulamalardaki keşifleri kapsamaktadır. Ayrıca sosyal, gelişimsel ve adli psikolojideki yeni bulguları içermektedir.
HeinOnline
3.200’den fazla hukuk dergisine ilk sayısından itibaren tam metin erişim sağlayan bir veri tabanıdır. Ayrıca, Amerikan hukuk tarihi ve uluslararası hukuk ile ilgili dokümanları da kapsamaktadır.
HiperKitap
Türkçe e-kitap veri tabanıdır. Astronomi ve uzay bilimleri, bilgisayar, çevre bilimleri, dil ve edebiyat, eğitim, ekonomi ve finans, enerji, felsefe, psikoloji ve din, fizik, güzel sanatlar, hukuk, işletme ve yönetim bilimleri, kimya, kütüphanecilik, matematik ve istatistik, medya ve iletişim, mimarlık ve tasarım, mühendislik ve teknoloji, müze ve kültürel çalışmalar, müzik, politika ve uluslararası ilişkiler, sosyoloji, spor, seyahat ve turizm, tarım ve biyoloji, tarih ve tıp gibi konularda 28.000'den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
Humanities & Social Sciences Index Retrospective
Beşeri ve sosyal bilimlerin farklı alanlarında 1.200’den fazla süreli yayın, 1.300.000’den fazla kayıt ve 240.000’den fazla kitap incelemesinin bibliyografik kaydını içermektedir.