A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Swisslex Hukuk Veritabanı
İsviçre hukukuyla ilgili 570.000'den fazla doküman, Federal ve Kanton mahkeme kararlarını içermektedir. Ayrıca, Avrupa Birliği Hukuku, EuGH kararları, Resmi Gazeteden anlaşma ve yönetmeliklere, 85’den fazla hukuk dergisine, 4.500'den fazla kitaba, 1.470’den fazla hukuk tezine erişim sağlamaktadır.
Taylor & Francis Online
Eski sayıları dahil olmak üzere 2.209 tam metinli dergi bulunmaktadır. Dergiler; finans, ekonomi, eğitim, bilgisayar bilimleri, matematik, iletişim, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularındadır.
Westlaw Next
Avrupa Birliği, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Kanada, Avustralya, Hong Kong kanunlarını ve mahkeme kararlarını kapsar. Bu veri tabanının içerisinde 1000'den fazla tam metinli hukuk dergisi de bulunmaktadır. Kampüs dışı erişim için kütüphaneciye başvurunuz.
Westlaw.UK
İngiltere hukukuna ilişkin mevzuat, içtihat, dergi, kitap, haber ve AB dokümanlarına erişim sağlayan bir veri tabanıdır.
Wiley Online Library
Eski sayıları dahil 1.732 dergiye tam metin erişim imkanı vermektedir. Dergiler; kimya, ekonomi, işletme, finans, bilgisayar, eğitim, hukuk, matematik, veterinerlik, diş hekimliği, polimer ve materyal bilimleri, eczacılık, fizik ve astromi, psikoloji, eğitim bilimleri, mühendislik, tarım, mimarlık ve planlama, uygulamalı sanatlar, biyoloji, biyoteknoloji, biyokimya & biyofizik, hücre ve moleküler biyoloji, bilgisayar bilimi ve bilişim teknolojisi, genetik, coğrafya & keşifler, tarih, arkeoloji, psikoloji, tıp, yaşam bilimleri ve istatistik konularını kapsamaktadır.
World Trade Law
Ticaret ile ilgili haber kaynaklarına erişim sağlamasının yanı sıra, tüm WTO rapor, tahkim kararlarının özetleri, analizleri ve istatistiklerine erişim sağlayan veri tabanıdır.