A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Beck Online
Alman Hukuku ile ilgili mevzuatı, içtihatı, 480 adet e-kitabı ve 134’den fazla dergiyi içermektedir.
Bloomsbury Fashion Central
Giyim ve moda üzerine farklı disiplinlerde metin, fotoğraf ve dergi içeriği sağlayan veri tabanıdır.
Cumhuriyet Online (Güncel Sayı ve Arşiv)
Cumhuriyet Gazetesinin 1930 yılından günümüze kadar yayımlanmış olan tüm sayılarına erişim sağlayan bir veri tabanıdır.
EndNote Web
Web tabanlı bir kaynakça yönetim programıdır. Word ve veri tabanı arayüzleri ile entegre çalışabilir. Tüm Bilgi mensupları bir hesap yaratarak EndNote'u online olarak kullanabilmektedir.
EUROPA: European Union Databases
Avrupa Birliği ve ilgili çeşitli alanlarda veri tabanlarını içerir.
Global Economic Monitor
Gelişmekte olan ve yüksek gelirli ülkelerdeki küresel ekonomik gelişmelere ilişkin günlük güncellemeleri verir. GEM; döviz kurları, hisse senedi piyasaları, faiz oranları, emtia fiyatları ve gelişen piyasa senetlerine ilişkin günlük verileri vb. içeren bir veritabanıdır.
International Encyclopedia of the Social & Behavioral Sciences (26 cilt)
International Encyclopedia of the Social and Behavioral Sciences veri tabanı sosyal ve davranış bilimleri alanında yayımlanmış olan ansiklopedinin online versiyonudur. İçeriğinde alanıyla ilgili 4.000 makale, bibliyografik referanslar ve konu indeksleri yer almaktadır.
Lebib Yalkın
Yargıtay Kararları, Danıştay Kararları, Anayasa Mahkemesi Kararları, AİHM Kararları, T.C. Mevzuatı, T.C. Mevzuatı grupları, Resmi Gazete ve kanun tasarılarını içeren kapsamlı bir veri tabanıdır.
PressReader
120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7.500’den fazla günlük gazeteye ve popüler dergiye orijinal formatıyla güncel olarak erişim sağlamaktadır. Gazetelerin 90 günlük arşivine erişilmektedir.
Primal Pictures Anatomy.Tv
İnsan anatomisi ile ilgili 400.000’den fazla görüntü, tamamı multimedya üzerine kurulmuş kas yapısı ve işleyişi, biyomekanikler, cerrahi müdaheleler ve fizyolojik süreçlerle ilgili animasyonlar, MR görüntüleri ve 6.500’den fazla 3 boyutlu anatomik yapı içeren veri tabanıdır.
Retail Week
Perakende sektörüne ait haberleri, piyasa raporlarını ve sektörle ilgili analizleri kullanıma sunmaktadır. Bu kaynağa erişmek için kütüphaneciye başvurunuz.
Swisslex Hukuk Veritabanı
İsviçre hukukuyla ilgili 570.000'den fazla doküman, Federal ve Kanton mahkeme kararlarını içermektedir. Ayrıca, Avrupa Birliği Hukuku, EuGH kararları, Resmi Gazeteden anlaşma ve yönetmeliklere, 85’den fazla hukuk dergisine, 4.500'den fazla kitaba, 1.470’den fazla hukuk tezine erişim sağlamaktadır.
T.C. Resmi Gazete
Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Resmi Gazete, eş zamanlı olarak internet ortamına aktarılan Resmi Gazete Bilgi Sistemi olarak yayınlanmaktadır.
Vidobu
Alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan 11.727’den fazla video eğitim ve 638’den fazla eğitim seti içermektedir. Kişisel gelişim, mesleki gelişim, ofis programları, bilişim teknolojileri ve fotoğrafçılık alanlarını içermektedir.