A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Beck- e Bibliothek
Kamu hukuku, medeni hukuk ve ceza hukuku alanlarında 69 e-kitaba erişim sağlamaktadır.
Beck Online
Alman Hukuku ile ilgili mevzuatı, içtihatı, 480 adet e-kitabı ve 134’den fazla dergiyi içermektedir.
Belt and Road Initiative Reference Source
Ekonomi, finans, coğrafya, hukuk, mimarlık, tarım, teknoloji, inşaat mühendisliği ve lojistik alanında 5.000 tam metin dergiye, 50’den fazla gazeteye erişim sağlar.
Bloomsbury Fashion Central
Giyim ve moda üzerine farklı disiplinlerde metin, fotoğraf ve dergi içeriği sağlayan veri tabanıdır.
Bloomsbury Architecture Library
Bloomsbury Architecture Library veri tabanı mimarlık, mimari tarihi, tasarım, peyzaj ve iç mekan konularında 135 elektronik kitaba ve 2.607’den fazla fotoğraf, çizim ve bina planına erişim sağlamaktadır.
Britannica Academic Edition
85.000'den fazla makale, 800.000’in üzerinde tam metinli süreli yayın, 50.000’nin üzerinde resim, 2.000'den fazla video, 10.000'den fazla e-kitap ve referans kaynağı bulunmaktadır. Bunların dışında blog sayfaları, içeriği Dünya Bankasından sağlanan "World Data Analyst" portalı, Biyografi bölümü, Dünya Atlası ve "Timeline" portalın sundukları arasındadır. Kampüs dışı erişim için: kullanıcı adı:bilgi şifre: access
Business Periodicals Index Retrospective
1913-1982 yılları arasında yayımlanmış akademik ve ticari dergileri indekslemektedir. 1.000’den fazla süreli yayın ve 2.500.000’den fazla makalenin bibliyografik kaydına erişilebilmektedir
Business Source Ultimate
5.250’den fazla tam metinli dergi, ülke raporları ile şirket profilleri, pazar araştırma raporları ve diğer kaynaklar bulunmaktadır. Dergiler; yönetim bilimleri, ekonomi, finans ve uluslararası finans konularını kapsamaktadır.