A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Open Dissertations
1902’den günümüze Amerikan üniversiteleri tarafından kabul edilmiş 1.200.000’den fazla doktora tezine tam metin erişim sağlamaktadır.
OVID LWW
Tıp alanında dünyanın önde gelen yayınevlerinden biridir. 419 tam metin dergi içermektedir.
Oxford International Commercial Arbitration (ICMA)
International Commercial Arbitration (ICMA), Oxford Legal Research Libray (OLRL)’nin ticari tahkim ile ilgili koleksiyonuna erişim sağlamaktadır.
Oxford Music Online
The Oxford Dictionary of Music ve The Oxford Companion to Music kaynaklarını içerir. Müzisyenler, müzik tanımları, enstrümanlar, müzik türleri hakkında bilgilerin yer aldığı online bir referans kaynağıdır.
Oxford Scholarly Authorities on International Law (OSAIL)
Oxford Scholarly Authorities on International Law (OSAIL) veri tabanı finans, çevre, dış ilişkiler , BM Uluslararası Örgütler, insan hakları, hava ve uzay, işbirliği, yatırım, sorumluluk, mülteci hukuku hakkında 209’dan fazla elektronik kitaba erişim sağlamaktadır.
Oxford University Press Journals
518'den fazla tam metinli dergiye erişim sağlamaktadır. Dergiler ekonomi, işletme, matematik, iletişim, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularını kapsamaktadır.
T.C. Resmi Gazete
Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Resmi Gazete, eş zamanlı olarak internet ortamına aktarılan Resmi Gazete Bilgi Sistemi olarak yayınlanmaktadır.