A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Academic Search Ultimate
11.900’den fazla tam metinli, farklı disiplinleri kapsayan dergi veri tabanıdır. Dergiler; bankacılık, finans, medya, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularını içermektedir.
Central & Eastern European Academic Source
Edebiyat, tarih, sosyoloji, fen bilimleri, iş ve ekonomi, kütüphane ve bilgi bilimleri, mühendislik ve sağlık bilimleri alanında 660 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
Oxford University Press Journals
518'den fazla tam metinli dergiye erişim sağlamaktadır. Dergiler ekonomi, işletme, matematik, iletişim, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularını kapsamaktadır.
ProQuest Ebook Central
Antropoloji, ekonomi, işletme, bilgisayar, eğitim bilimleri, siyasal bilimler, mühendislik ve teknoloji, tarih, sosyoloji, psikoloji, felsefe, dil ve edebiyat, hukuk, sağlık bilimleri, insan bilimleri, uluslararası ilişkiler ve diğer alanlarda 270.468'den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
Taylor & Francis Online
Eski sayıları dahil olmak üzere 2.209 tam metinli dergi bulunmaktadır. Dergiler; finans, ekonomi, eğitim, bilgisayar bilimleri, matematik, iletişim, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularındadır.
Web of Science -Conference Proceedings Citation Index - Social Science & Humanities (CPCI-SSH)
Sanat, ekonomi, tarih, felsefe, psikoloji, edebiyat, yönetim bilimleri ve sosyoloji gibi alanlarda yayımlanmış konferans bildirilerini kapsayan bir atıf indeksidir.