A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Academic Journals (Nature Publishing Group)
Klinik bilimleri, fizik bilimleri ve yaşam bilimleri alanında 1997’den günümüze 38 dergiye erişim sağlamaktadır.
Applied Science & Business Periodicals Retrospective Index (1913-1983)
Yaşam bilimleri ve iktisadi idari bilimler alanında 1913-1983 yılları arasında yayımlanmış olan 2.000 süreli yayından 4,5 milyondan fazla bibliyografik kaydı içermektedir.
JSTOR Ekoloji ve Botanik II
Biyolojik bilimler, botanik & bitki bilimi, ekoloji ve evrim biyolojisi alanlarında 86 dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.
Nature Journals
Biyoloji bilimleri, işletme, çevre bilimleri, sağlık bilimleri ve fizik bilimleri alanında 2007’den günümüze 46 dergiye erişim sağlamaktadır.
Wiley e-Books
Ekonomi, psikoloji, biyoloji, finans, enerji ve ilgili bilim dallarına ait BİLGİ Kütüphanesi tarafından satın alınan 291’den fazla e-kitaba tam metin erişim sağlar.
Wiley Online Library
Eski sayıları dahil 1.732 dergiye tam metin erişim imkanı vermektedir. Dergiler; kimya, ekonomi, işletme, finans, bilgisayar, eğitim, hukuk, matematik, veterinerlik, diş hekimliği, polimer ve materyal bilimleri, eczacılık, fizik ve astromi, psikoloji, eğitim bilimleri, mühendislik, tarım, mimarlık ve planlama, uygulamalı sanatlar, biyoloji, biyoteknoloji, biyokimya & biyofizik, hücre ve moleküler biyoloji, bilgisayar bilimi ve bilişim teknolojisi, genetik, coğrafya & keşifler, tarih, arkeoloji, psikoloji, tıp, yaşam bilimleri ve istatistik konularını kapsamaktadır.