A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Nature Journals
Biyoloji bilimleri, işletme, çevre bilimleri, sağlık bilimleri ve fizik bilimleri alanında 2007’den günümüze 46 dergiye erişim sağlamaktadır.
Newspaper Source Plus
1.200’den fazla tam metinli gazeteye, 130 haber bültenine ve 80 milyondan fazla tam metinli gazete makalesine erişim sağlamaktadır.
Newswires
AP Financial News, AP U.S. Politics & Government, UPI Security Industry, UPI Emerging Threats, UPI Entertainment, UPI Sports, UPI Top News, Arabia 2000 gibi birçok haber kaynağından haberlere erişim sağlamaktadır. Haberlerin 30 günlük arşivine erişilebilmektedir.
Open Dissertations
1902’den günümüze Amerikan üniversiteleri tarafından kabul edilmiş 1.200.000’den fazla doktora tezine tam metin erişim sağlamaktadır.
OpenAIRE
131 milyondan fazla yayın, 16 milyondan fazla data seti, 85.050’den fazla açık erişim kaynağı ve diğer açık erişimli dergileri kullanıma sunmaktadır. Ayrıca, Avrupa açık erişim politikaları ilgili rehber ve kılavuzlar da bulunmaktadır.
OVID LWW
Tıp alanında dünyanın önde gelen yayınevlerinden biridir. 419 tam metin dergi içermektedir.
Oxford International Commercial Arbitration (ICMA)
International Commercial Arbitration (ICMA), Oxford Legal Research Libray (OLRL)’nin ticari tahkim ile ilgili koleksiyonuna erişim sağlamaktadır.
Oxford Music Online
The Oxford Dictionary of Music ve The Oxford Companion to Music kaynaklarını içerir. Müzisyenler, müzik tanımları, enstrümanlar, müzik türleri hakkında bilgilerin yer aldığı online bir referans kaynağıdır.
Oxford Scholarly Authorities on International Law (OSAIL)
Oxford Scholarly Authorities on International Law (OSAIL) veri tabanı finans, çevre, dış ilişkiler , BM Uluslararası Örgütler, insan hakları, hava ve uzay, işbirliği, yatırım, sorumluluk, mülteci hukuku hakkında 209’dan fazla elektronik kitaba erişim sağlamaktadır.
Oxford University Press Journals
518'den fazla tam metinli dergiye erişim sağlamaktadır. Dergiler ekonomi, işletme, matematik, iletişim, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularını kapsamaktadır.
Palgrave Macmillan Journals
Hukuk, ekonomi, felsefe ve sosyal bilimler alanında 1997’den günümüze 46 dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.
PressReader
120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7.500’den fazla günlük gazeteye ve popüler dergiye orijinal formatıyla güncel olarak erişim sağlamaktadır. Gazetelerin 90 günlük arşivine erişilmektedir.
Primal Pictures Anatomy.Tv
İnsan anatomisi ile ilgili 400.000’den fazla görüntü, tamamı multimedya üzerine kurulmuş kas yapısı ve işleyişi, biyomekanikler, cerrahi müdaheleler ve fizyolojik süreçlerle ilgili animasyonlar, MR görüntüleri ve 6.500’den fazla 3 boyutlu anatomik yapı içeren veri tabanıdır.
ProQuest Dissertations & Theses Full Text
Beşeri ve sosyal bilimler alanında 1861 yılından günümüze yayımlanan 3 milyondan fazla teze tam metin olarak erişim sunar. Dünyanın en kapsamlı tez veri tabanıdır.
ProQuest Ebook Central
Antropoloji, ekonomi, işletme, bilgisayar, eğitim bilimleri, siyasal bilimler, mühendislik ve teknoloji, tarih, sosyoloji, psikoloji, felsefe, dil ve edebiyat, hukuk, sağlık bilimleri, insan bilimleri, uluslararası ilişkiler ve diğer alanlarda 270.468'den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
PsycArticles
Amerikan Psikoloji Derneği tarafından yayımlanan yaklaşık 120'den fazla dergiye ait, 220.000'den fazla tam metinli makaleyi içermektedir.
PsycCritiques
Amerikan Psikoloji Derneği tarafından üretilen ve yayında olan 1956’dan günümüze psikoloji alanında güncel, akademik ve 43.056'dan fazla kitap eleştirisini içeren veri tabanıdır. 2018 yılında yayın hayatına son veren veri tabanının eski sayılarına erişimi bulunmaktadır.
Psychoanalytic Electronic Publishing
Psikanaliz alanında yayımlanan 83 dergi ve 100’den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
PsycInfo
Amerikan Psikoloji Derneği tarafından yayımlanan 2.200’den fazla psikoloji dergisindeki makalelerin bibliyografik bilgilerini ve özetlerini eski sayıları da dahil olmak üzere erişim sağlamaktadır.
PubMed Central
Sağlık, biyotıp ve yaşam bilimleri alanında 35 milyondan fazla atıfa erişim sağlar.