A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
JSTOR Ekoloji ve Botanik II
Biyolojik bilimler, botanik & bitki bilimi, ekoloji ve evrim biyolojisi alanlarında 86 dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.
JSTOR Hebrew Journals
Dil & edebiyat ve arkeoloji alanlarında Yahudi çalışmalarını içeren 52 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
JSTOR Ireland Collection
Sanat, insani bilimler, sosyal bilimler, müzik ve matematik alanlarında İrlanda ile ilgili 74 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
JSTOR Jewish Studies
Tarih, din, dil & edebiyat alanlarında Yahudi çalışmalarını içeren İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Hollandaca ve İbranice dillerinde 56 tam metinli dergiye erişim sağlamaktadır.
JSTOR Life Sciences
Ekoloji, botanik, zooloji, sağlık bilimleri ve epidemiyoloji alanlarında 207 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
JSTOR Sustainability
Çevre ve bitki bilimi, tarım ve genetik alanlarında 1.262 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
Kluwer Arbitration
Arbitration International, Journal of International Arbitration, ASA Bulletin gibi uluslararası tahkim konulu 23 dergiye ve 427’den fazla kitaba erişim sunmaktadır. Aynı zamanda International Council for Commercial Arbitration (ICCA) ve Institute for Transnational Arbitration (ITA) gibi tahkim alanında çalışmalar yapan dünyaca ünlü organizasyonların yardımı ile hazırlanmış yardımcı araçlara erişim sağlar. Kluwer Arbitration içerikleri, tahkim alanında dünya çapında otorite olarak kabul edilen profesyoneller tarafından denetlenmektedir.
KPY e-Book Collection
KPY e-kitap koleksiyonu, kültür politikaları ve yönetimi konusunda yayınlamış 58'den fazla kitabı içermektedir.
Lebib Yalkın
Yargıtay Kararları, Danıştay Kararları, Anayasa Mahkemesi Kararları, AİHM Kararları, T.C. Mevzuatı, T.C. Mevzuatı grupları, Resmi Gazete ve kanun tasarılarını içeren kapsamlı bir veri tabanıdır.
Legal Bank
Yargıtay Kararları, Danıştay Kararları, Anayasa Mahkemesi Kararları, AİHM Kararları, T.C. Mevzuatı, T.C. Mevzuatı grupları, Resmi Gazete ve kanun tasarılarını içeren kapsamlı bir veri tabanıdır. Mevzuat ve içtihatlar 71 konu başlığı altında sunulmaktadır.
Legal Online
Legal Yayıncılık tarafından yayımlanan 582’den fazla e-kitaba ve 15 adet hukuk dergisinin tüm sayılarına tam metin erişim sağlar.
Lexpera
Mevzuat, içtihat, sözleşme örnekleri, tam metin hukuk kitapları, makaleler ve madde yorumları gibi hukuk bilgi kaynaklarını içermektedir. Bu veri tabanında 3 milyondan fazla karar ve 1.200 kitap bulunmaktadır.
Library, Information Science & Technology Abstracts (LISTA)
Kütüphane, bilgi okuryazarlığı, bilgi ve belge yönetimi alanlarında 610'dan fazla dergiyi indekslemektedir.
MasterFILE Complete
1922 yılından günümüze 2.300’den fazla tam metinli dergiye ek olarak 870’den fazla referans kitabına, 55.100’den fazla birincil kaynak dökümanı ve 1.8 milyon civarında görsele (fotoğraf, harita, bayrak) erişim sağlamaktadır. İşletme, sağlık, spor, eğlence, eğitim, moda ve diğer sosyal bilimler gibi disiplinleri kapsamaktadır.
MasterFILE Reference eBook Collection
Bilgisayar, bilim, finans, genetik, kariyer, mimari, moda ve tasarım, sağlık, sanat, seyahat, spor ve tarih konularında 800’den fazla elektronik kitaba tam metin erişim sağlamaktadır.
MathSciNet
1800’lü yıllardan günümüze matematik ve ilgili konularda yayınlara ait 27 dergiye tam metin, 1 milyondan fazla içeriğe, 531.000’den fazla yazara, 4.250’den fazla dergiye atıf ve bibliyografik bilgilere erişim sağlayan veri tabanıdır.
Max Planck Encyclopedia of Public International Law (MPEPIL)
Max Planck Encyclopedia of Public International Law (MPEPIL) veri tabanı uluslararası kamu hukuku alanında 2.190’dan fazla makaleye erişim sağlamaktadır.
MEDLINE® with Full Text
1949 yılından günümüze MEDLINE’da indekslenen 5.600'den fazla dergiyi tam metin olarak içermektedir.
Mendeley
Araştırmalarınızı yazmanıza, düzenlemenize, başkalarıyla çevrimiçi işbirliği yapmanıza, araştırmaları keşfetmenize yardımcı olan referans yönetim sistemidir.
Military Big Data
Kara, deniz, hava, silah sistemleri konularında ülke detaylarıyla birlikte bilgilere erişim sağlamaktadır.