A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
MasterFILE Complete
1922 yılından günümüze 2.300’den fazla tam metinli dergiye ek olarak 870’den fazla referans kitabına, 55.100’den fazla birincil kaynak dökümanı ve 1.8 milyon civarında görsele (fotoğraf, harita, bayrak) erişim sağlamaktadır. İşletme, sağlık, spor, eğlence, eğitim, moda ve diğer sosyal bilimler gibi disiplinleri kapsamaktadır.
MasterFILE Reference eBook Collection
Bilgisayar, bilim, finans, genetik, kariyer, mimari, moda ve tasarım, sağlık, sanat, seyahat, spor ve tarih konularında 800’den fazla elektronik kitaba tam metin erişim sağlamaktadır.
MathSciNet
1800’lü yıllardan günümüze matematik ve ilgili konularda yayınlara ait 27 dergiye tam metin, 1 milyondan fazla içeriğe, 531.000’den fazla yazara, 4.250’den fazla dergiye atıf ve bibliyografik bilgilere erişim sağlayan veri tabanıdır.
Max Planck Encyclopedia of Public International Law (MPEPIL)
Max Planck Encyclopedia of Public International Law (MPEPIL) veri tabanı uluslararası kamu hukuku alanında 2.190’dan fazla makaleye erişim sağlamaktadır.
MEDLINE® with Full Text
1949 yılından günümüze MEDLINE’da indekslenen 5.600'den fazla dergiyi tam metin olarak içermektedir.
Mendeley
Araştırmalarınızı yazmanıza, düzenlemenize, başkalarıyla çevrimiçi işbirliği yapmanıza, araştırmaları keşfetmenize yardımcı olan referans yönetim sistemidir.
Military Big Data
Kara, deniz, hava, silah sistemleri konularında ülke detaylarıyla birlikte bilgilere erişim sağlamaktadır.