A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
IEEE Xplore Digital Library
Bilgi teknolojisi, bilgisayar bilimleri, iletişim, multimedya, müzik, nanoteknoloji, sibernetik, teknoloji ve toplum gibi konularda 408 dergi, 5.791 konferans serisi, 4.526 standart dahil 5 milyondan fazla kaynağa erişim sağlamaktadır.
IGI Global e-Books
Yazılım, bilgisayar bilimleri ve mühendisliği, iş teknolojileri, veri tabanı teknolojileri, e-devlet, global ve çevre teknolojileri, eğitim teknolojileri, akıllı teknolojiler, bilgi yonetimi ve kütüphanecilik, tıbbi teknolojiler ve sağlık, genetik, multimedya teknolojileri, güvenlik teknolojileri, etik ve hukuk, sosyal teknolojiler alanlarında BİLGİ Kütüphanesi tarafından satın alınan 4.512 tam metin e-kitap içermektedir.
IMF eLIBRARY
IMF dergilerine, kitaplarına, çalışma raporlarına, verilere ve istatistiki bilgilere doğrudan erişim sağlayarak analiz ve araştırma yapmayı kolaylaştıran bir veri tabanıdır. Veri tabanının içerisinde 22.135’den fazla kitap ve analitik rapor, 20.430 dergi sayısına ve 614 istatistiki rapora erişilebilmektedir.
International Encyclopedia of the Social & Behavioral Sciences (26 cilt)
International Encyclopedia of the Social and Behavioral Sciences veri tabanı sosyal ve davranış bilimleri alanında yayımlanmış olan ansiklopedinin online versiyonudur. İçeriğinde alanıyla ilgili 4.000 makale, bibliyografik referanslar ve konu indeksleri yer almaktadır.
Istanbul Bilgi University Guide to Writing Academic Papers and Dissertations
İstanbul Bilgi Üniversitesinde, bilimsel yazı ve tez yazım sürecinde araştırmacılara kaynak olan e-kitaptır.