A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Academic Search Ultimate
11.900’den fazla tam metinli, farklı disiplinleri kapsayan dergi veri tabanıdır. Dergiler; bankacılık, finans, medya, hukuk, tarih, siyaset bilimi, sosyoloji ve diğer sosyal bilimler konularını içermektedir.
Central & Eastern European Academic Source
Edebiyat, tarih, sosyoloji, fen bilimleri, iş ve ekonomi, kütüphane ve bilgi bilimleri, mühendislik ve sağlık bilimleri alanında 660 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Bu veri tabanı editoryal süreçlerden geçmiş, açık erişimi olan, bilimsel makaleleri içermektedir. Bu veri tabanında 18.992'den fazla dergi 8 milyondan fazla makale bulunmaktadır.
EBSCO eBook Super Collection
Antropoloji, ekonomi, işletme, bilgisayar, eğitim bilimleri, siyasal bilimler, mühendislik ve teknoloji, tarih, sosyoloji, psikoloji, felsefe, dil ve edebiyat, hukuk, sağlık bilimleri, insan bilimleri, uluslararası ilişkiler ve diğer alanlarda 750.000'den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
İdealonline
Tarih, dil ve edebiyat, siyasal bilimler, eğitim, kültür ve sanat, ekonomi ve finans, yönetim, bilgisayar ve internet, bilim ve teknoloji, hukuk, sağlık bilimleri, mühendislik, psikoloji, sosyololoji, felsefe ve diğer alanlarda yayımlanmış tam metin akademik ve popüler dergileri içermektedir. Bu veri tabanı Türkiye’de yayımlanmış 1.100'den fazla tam metinli dergiyi içermektedir.
JSTOR Arts & Sciences I – XV
İktisat, tarih, hukuk, sanat, felsefe, edebiyat, psikoloji, siyaset bilimi, din ve müzik alanlarında 2.144 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
JSTOR Hebrew Journals
Dil & edebiyat ve arkeoloji alanlarında Yahudi çalışmalarını içeren 52 tam metin dergiye erişim sağlamaktadır.
JSTOR Jewish Studies
Tarih, din, dil & edebiyat alanlarında Yahudi çalışmalarını içeren İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Hollandaca ve İbranice dillerinde 56 tam metinli dergiye erişim sağlamaktadır.
MasterFILE Reference eBook Collection
Bilgisayar, bilim, finans, genetik, kariyer, mimari, moda ve tasarım, sağlık, sanat, seyahat, spor ve tarih konularında 800’den fazla elektronik kitaba tam metin erişim sağlamaktadır.