A B C Ç D E F G Ğ H I İ J K L M N O Ö P Q R S Ş T U Ü V W X Y Z Tümü
Veritabanları
Palgrave Macmillan Journals
Hukuk, ekonomi, felsefe ve sosyal bilimler alanında 1997’den günümüze 46 dergiye tam metin erişim sağlamaktadır.
PressReader
120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7.500’den fazla günlük gazeteye ve popüler dergiye orijinal formatıyla güncel olarak erişim sağlamaktadır. Gazetelerin 90 günlük arşivine erişilmektedir.
Primal Pictures Anatomy.Tv
İnsan anatomisi ile ilgili 400.000’den fazla görüntü, tamamı multimedya üzerine kurulmuş kas yapısı ve işleyişi, biyomekanikler, cerrahi müdaheleler ve fizyolojik süreçlerle ilgili animasyonlar, MR görüntüleri ve 6.500’den fazla 3 boyutlu anatomik yapı içeren veri tabanıdır.
ProQuest Dissertations & Theses Full Text
Beşeri ve sosyal bilimler alanında 1861 yılından günümüze yayımlanan 3 milyondan fazla teze tam metin olarak erişim sunar. Dünyanın en kapsamlı tez veri tabanıdır.
ProQuest Ebook Central
Antropoloji, ekonomi, işletme, bilgisayar, eğitim bilimleri, siyasal bilimler, mühendislik ve teknoloji, tarih, sosyoloji, psikoloji, felsefe, dil ve edebiyat, hukuk, sağlık bilimleri, insan bilimleri, uluslararası ilişkiler ve diğer alanlarda 270.468'den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
PsycArticles
Amerikan Psikoloji Derneği tarafından yayımlanan yaklaşık 120'den fazla dergiye ait, 220.000'den fazla tam metinli makaleyi içermektedir.
PsycCritiques
Amerikan Psikoloji Derneği tarafından üretilen ve yayında olan 1956’dan günümüze psikoloji alanında güncel, akademik ve 43.056'dan fazla kitap eleştirisini içeren veri tabanıdır. 2018 yılında yayın hayatına son veren veri tabanının eski sayılarına erişimi bulunmaktadır.
Psychoanalytic Electronic Publishing
Psikanaliz alanında yayımlanan 83 dergi ve 100’den fazla e-kitaba erişim sağlamaktadır.
PsycInfo
Amerikan Psikoloji Derneği tarafından yayımlanan 2.200’den fazla psikoloji dergisindeki makalelerin bibliyografik bilgilerini ve özetlerini eski sayıları da dahil olmak üzere erişim sağlamaktadır.
PubMed Central
Sağlık, biyotıp ve yaşam bilimleri alanında 35 milyondan fazla atıfa erişim sağlar.